جمعه, 31 شهریور 1396

بايگان

ديپلم متوسطه

1378/6/10

الف: پرداخت وام بابت شهريه به دانشجويان پس از انجام انتخاب واحد و تائيد نهايي در سيستم مكانيزه.

ب: پرداخت وامهاي ديگربر اساس ضوابط صندوق از جمله :   وام ازدواج (به دانشجوياني كه در حين تحصيل مي باشند)- وام اجاره مسكن( به دانشجويان غير بومي).

توضيحات:

1-كارمزد وامهاي پرداختي 5/2 درصد در سال مي باشد.

2-باز پرداخت وامهاي شهريه كوتاه مدت شش ماهه- ميان مدت ده ماهه وبلند مدت بعد از فارغ التحصيلي مي باشد.

3-وام تخصيص يافته شهريه مستقيما از حساب شهريه همان ترم كسر خواهد شد.

4-به دانشجويان جديد الورود (ترم اول) وام تعلق نمي گيرد.

5-به دانشجوياني كه طبق مقررات آموزشي حداقل واحدهاي درسي مورد لزوم راانتخاب نكرده باشند ، يابيش از يك ترم مشروط و يا مشكل انضباطي داشته باشند وام تعلق نمي گيرد

6-دانشجوياني كه فارغ التحصيل مي شوند و از صندوق رفاه دانشجويان وام دريافت نموده و بدهكارمي باشند موظفند بلا فاصله بعد از فراغت ازتحصيل به صندوق رفاه دانشجويان مراجعه و نسبت به پرداخت وام خود اقدام نمايند در غير اينصورت چنانچه بيش از سه ماه ازتاريخ فراغت از تحصيل آنان بگذرد وام هاي آنان تقسيط نخواهد شد و دانش آموخته موظف است كليه بدهي وام خود را نقدا به صندوق رفاه دانشجويان بپردازند درغيراينصورت از محل اسناد تضميني نزد صندوق (ضامن) وصول خواهد شد.

حاضرين در سايت